ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Επιπλέοντα κεριά

Messinian candles στις 07-12-2022
Επιπλέοντα κεριά

Τα επιπλέοντα κεριά είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία κεριών που χρησιμοποιούνται πολύ στην διακόσμηση. Είναι κατάλληλα για κάθε εκδήλωση, όπως σε πάρτι , σε δεξιώσεις, σε στολισμό γάμων και σε οποιαδήποτε εκδήλωση. Τα επιπλέοντα κεριά δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα, εξαιτίας της αντανάκλασης της φλόγας στο νερό. 

Είναι ένα κερί που όταν τοποθετηθεί μέσα στο νερό επιπλέει. Δεν μπορούν όμως όλα τα κεριά να επιπλέουν για αυτό το λόγο τα  συγκεκριμένα κεριά έχουν συνήθως στρογγυλό σχήμα που τους επιτρέπει να επιπλέουν ομοιόμορφα. Το μέγεθός τους είναι σχετικά μικρό.

Στα επιπλέοντα κεριά θα πρέπει όταν τα τοποθετήσετε μέσα στο νερό να φροντίσετε να μην βραχεί το φυτίλι τους διότι έτσι θα επηρεαστεί ο χρόνος καύσης τους, ο τρόπος καύσης τους αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μην ανάψουν. Για αυτό το λόγο τοποθετήστε τα απαλά μέσα στο νερό, κρατώντας τα από το φυτίλι τους και στη συνέχεια ανάψτε το φυτίλι. Για το λόγο ότι βρίσκονται ήδη σε νερό ελαχιστοποιούμαι τις πιθανότητες πυρκαγιάς όμως θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όταν ένα κερί καίει πρέπει πάντα να το ελέγχουμε ακόμα και όταν είμαστε σίγουροι ότι καίει με ασφάλεια. Συνήθως η κατάληξη των κεριών αυτών είναι να σβήνουν μόνα τους μέσα στο νερό.

 

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP