ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

08-03-2022
Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

 

ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η χρέωση διαμορφώνεται στα 4€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1€ επιπλέον. H courier που αποστέλλουμε τα δεματά σας είναι η Γενική ταχυδρομική . Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτέ άλλη εταιρεία έχετε συνεργασία ή προτιμάτε,  αρκεί να μας το αναφέρετε.

 

ΜΕ BOX NOW

Aποστολή με box now. Οι θυρίδες BOX NOW (πράσινα κουτιά ) έχουν τοποθετηθεί σε κομβικά σημεία σε κάθε περιοχή σε όλη την Ελλάδα και σε ορισμένα από στα νησιά της , ώστε να έχετε πρόσβαση 24/7, εύκολα και απλά. Ενημερώνεστε στο κινητό σας άμεσα για την παραλαβή του δέματος σας

 

ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με μεταφορική εταιρία και το κόστος της μεταφοράς , σας επιβαρύνει κατά την παραλαβή της.  Στην αποστολή με μεταφορική εταιρεία δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής της παραγγελία σας με αντικαταβολή.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Το κατάστημα είναι ανοιχτό για παραλαβές Δευτερά μέχρι Σάββατο 8:00 - 02:00 & 17:00 - 19:30 στην διεύθυνση Νερόμυλος Μεσσηνίας. Παρακαλώ για την αποφυγή της επίσκεψη σας στο χώρο μας χωρίς να είναι έτοιμη η παραγγελία σας θα προτιμούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας από την προηγούμενη ημέρα.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP