ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

08-03-2022
Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

 

ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η χρέωση διαμορφώνεται στα 4€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1€ επιπλέον. H courier που αποστέλλουμε τα δεματά σας είναι η Γενική ταχυδρομική . Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτέ άλλη εταιρεία έχετε συνεργασία ή προτιμάτε,  αρκεί να μας το αναφέρετε.

 

ΜΕ BOX NOW

Aποστολή με box now. Οι θυρίδες BOX NOW έχουν τοποθετηθεί σε κομβικά σημεία σε κάθε περιοχή σε όλη την Ελλάδα και στα νησιά της , ώστε να έχετε πρόσβαση 24/7, εύκολα και απλά. Ενημερώνεστε στο κινητό σας άμεσα για την παραλαβή του δέματος, απολαμβάνοντας ασφάλεια, ανεξαρτησία και ελευθερία στη διακίνηση και παράδοση δεμάτων παντού και πάντα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

 

ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με μεταφορική εταιρία και το κόστος της μεταφοράς , σας επιβαρύνει κατά την παραλαβή της.  Στην αποστολή με μεταφορική εταιρεία δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής της παραγγελία σας με αντικαταβολή.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Το κατάστημα είναι ανοιχτό για παραλαβές Δευτερά μέχρι Σάββατο 8:00 - 02:00 & 17:00 - 19:30 στην διεύθυνση Νερόμυλος Μεσσηνίας. Παρακαλώ για την αποφυγή της επίσκεψη σας στο χώρο μας χωρίς να είναι έτοιμη η παραγγελία σας θα προτιμούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας από την προηγούμενη ημέρα.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP